Panakota z belo čokolado in penino
kuhamuha, ali si lonec naročil preko interneta? Če si ga, te prosim, da poveš, koliko je znašala poštnina. Hvala!
lp
cervusalibaba, ko sem bila prvič in zadnjič v Londonu, sem nabavila knjigo "Easy slow cooker cookbook" od Barbare C. Jones, ki ima 280 strani, je razdeljena na poglavja, ki obsegajo predjedi, juhe, enolončnice, ribje juhe (chowders - ali je to to?? Anglistke, help! - namreč, v prevajalniku mi je prevedlo v ribjo juho, v receptih pa rib ni niti za vzorec, pač pa je značilno, da so to kremaste juhe - mogoče pomeni kremna juha????), jambalaye (spet nimam pojma, kaj bi to bilo - ampak na koncu vedno piše, da to polijemo preko vročega, kuhanega riža), potem pridejo zelenjavne jedi, pa perutnina, pa govedina, pa svinjina in na koncu sladice. Torej, ni da ni, v ta pisker lahko po moje stlačiš vse, kar ti pade na pamet.
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Panakota z belo čokolado in penino

Zeljne krpice