Klasična pizza
kuhamuha, ali si lonec naročil preko interneta? Če si ga, te prosim, da poveš, koliko je znašala poštnina. Hvala!
lp
cervusalibaba, ko sem bila prvič in zadnjič v Londonu, sem nabavila knjigo "Easy slow cooker cookbook" od Barbare C. Jones, ki ima 280 strani, je razdeljena na poglavja, ki obsegajo predjedi, juhe, enolončnice, ribje juhe (chowders - ali je to to?? Anglistke, help! - namreč, v prevajalniku mi je prevedlo v ribjo juho, v receptih pa rib ni niti za vzorec, pač pa je značilno, da so to kremaste juhe - mogoče pomeni kremna juha????), jambalaye (spet nimam pojma, kaj bi to bilo - ampak na koncu vedno piše, da to polijemo preko vročega, kuhanega riža), potem pridejo zelenjavne jedi, pa perutnina, pa govedina, pa svinjina in na koncu sladice. Torej, ni da ni, v ta pisker lahko po moje stlačiš vse, kar ti pade na pamet.
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Klasična pizza

Pesto palačinke