Tole bi tudi mene zanimalo: hitro učenje tujega jezika, lahko tudi u alfa ( ali kateremkoli grškem ) stanju, da mi ena šepeta na ušesa ( ne škodi če je močno dekoltirana ), lahko preizkusi moje znanje v še čem, pa da ni drago.
ežoj
Rumove kocke
Tole bi tudi mene zanimalo: hitro učenje tujega jezika, lahko tudi u alfa ( ali kateremkoli grškem ) stanju, da mi ena šepeta na ušesa ( ne škodi če je močno dekoltirana ), lahko preizkusi moje znanje v še čem, pa da ni drago.
ežojJeeee, tumpika, a bi ti to meni zriktala?
ežoj| Vendelina jr. je napisal/a: |
| No hay resultados sin trabajar mucho... ....................................................................... ........................................................................ Vendelina jr. |
! Caramba!
! Disilusionas del hombre! Soy pensa otras.?Que pensar, una muchacha con globokos dekoltados sera funcionara?
Če kdo morda ne zna špansko, sem napisal: ja, kaj pa čmo, učit se je treba.
ežoj
Lep pozdrav po dolgem premoru v tej temi :). Iskal sem kje je kaj napisanega o hitrem učenju in nikjer ni kaj dosti povedanega, tu je še največ. Zanima me če je kdo v teh 5 letih odkar je tema zdaj bil na tem tečaju? Lahko kdo priporoča? Jaz sem se sicer že dogovoril za sestanek v živo v dveh centrih zdaj sta to karnion v medvodah in pa sita ucenje, ki je isto v medvodah. Pravzaprav sta baje 10 min narazen. Zadeva je sledeča... Meni se to sicer ne zdi tako slabo in možno da deluje (pa itak sem se zato glih dogovoril za osebni obisk pri obeh crntrih, ker vidiš kje je boljše... Sicer meni je gospa pri centru Sita zatrjevala, da so oni baje boljši od Karniona?). Če je kdo v teh letih bil na teh tečajih, bi prosil za komentarje da se lažje odločim če bom sploh šel. Tam itak povejo da je vse super, da pol lepo zaslužijo, samo najboljše informacije dobiš od nekoga, ki je dejansko bil tam in dal to skozi. Zahvaljujem se že v naprej za odgovore.
_Gino_| _Gino_ je napisal/a: |
Sicer meni je gospa pri centru Sita zatrjevala, da so oni baje boljši od Karniona?).
|
Če bi šel v Karnion, bi ti zagotovo povedali, da so oni boljši od Sita, kaj praviš. Valjda ne bo ženska sama sebi v skledo pljuvala?
Kako hitro se boš naučil tujega jezika, je odvisno predvsem od tebe.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rumove kocke

Zviti krofi