Mlada družina (z 1. letnim dojenčkom) najame stanovanje v Lj.-Šentvid, okolica ali proti Gorenjski in sicer neopremljeno (imamo svojo opremo!), za daljše obdobje.
Najemnina do 350€ + stroški.
Aleš (041/570-777)
Kate
Mlada družina (z 1. letnim dojenčkom) najame stanovanje v Lj.-Šentvid, okolica ali proti Gorenjski in sicer neopremljeno (imamo svojo opremo!), za daljše obdobje.
Najemnina do 350€ + stroški.
Aleš (041/570-777)
Kate
| Jelenckova je napisal/a: |
| Če ti povem po pravici, bosta za 350 € dobila garsonjero, pa še to ne v Ljubljani, ampak kar nekaj km stran. No, odvisno kaj želita in kako sta zahtevna.
Predlagam ti, da prebrskaš po straneh kot so www.nepremicnine.net, salomonov oglasnik na netu, Bolho, ...ipd.
S tem sem se ukvarjala 2 meseca in vem, da je treba kar malo pobrskati, potem kar nekaj preklicariti, iti gledat,... Sem prepričana, da se bo nekaj našlo za vas, samo pogledati je treba po tistih straneh, ki sem ti jih naštela.
Držim pesti za vas, da boste našli neko rešitev, pa javi se, kako si opravil.
Jelenckova |
| ursulinka je napisal/a: |
| naj še jaz pristavim svoje mnenje glede cene |
Tule bi se kar strinjala. Hči stanuje s pirjateljico v središču LJ, stanovanje je trisobno, a ne preveliko, zelo solidno opremljeno in obnovljeno, za 600 evrov na mesec plus okoli 150 evrov stroškov vsak mesec. Torej pride na vsako - tri stanujejo skupaj - okoli 250 evrov na mesec.
Za sto evrov več bi se kje na obrobju mesta ali celo malo izven verjetno našlo enosobno stanovanje.
Verjemi v pozitiven izid, prebrskaj vse, kar najdeš na netu in prekliči za vsak oglas, ki se ti zdi primeren za vas, pa boš videla, da vam bo uspelo. Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami

Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami