Sobe pri kolpi

Živjo ali mogoče kdo ve za kakšne sobe, prenočišča, bolj poceni tam pri Vinici, Podzemelju, Otok v Beli krajini?

Hm, v Otoku pa res ne vem, če kdo oddaja sobe. V Podzemlju je Gostilna Veselič, ki ima tudi nekaj prenočišč, pa na Krasincu Gostilna Kapušin, malo bolj stran so pa razni kmečki turizmi (recimo Cerjanec na Krupi). Več informacij: http://www.belakrajina.si/sl/nastanitev/zasebne-sobe na levi lahko izbereš ali sobe, hotel, ... Cen pa ne vem. Jaz imam pa celoletno rezervacijo v eni belokranjski vasici :) Cenovno zelo ugodna varianta :) Atina
Ja, Atina, tista je najboljša, verjetno vključuje tudi občasno varstvo otrok in še kakšne druge ugodnosti. riba-ribica
O ja, all inclusive, vsekakor! Atina
V kamp Kolpa v Vinici imajo mobilne hiške , mislim pa da imajo tudi nekaj sob za oddajo. gajka
POKLIČI TURISTIČNO DRUŠTVO METLIKA IN BOŠ VSE IZVEDELA.VAS OTOK ,KRASINEC PODZEMELJ TO JE VSE NA ENEM KUPU.ZELO BLIZU.POZDRAVLJENA wina
Hvala vsem
Atina je napisal/a:
Jaz imam pa celoletno rezervacijo v eni belokranjski vasici :) Cenovno zelo ugodna varianta :) Atina
A je tudi za zunanje goste
Vse za dober biznis ... Atina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti