13. jun 2008 11:08
Vendelina, dela Dalija so mi, kot vsakemu normalno izobraženemu človeku, znana in blizu. Vseeno pa se mi zdi takšna trditev močno pretirana! fresh
13. jun 2008 11:08
Vendelina, dela Dalija so mi, kot vsakemu normalno izobraženemu človeku, znana in blizu. Vseeno pa se mi zdi takšna trditev močno pretirana! fresh
13. jun 2008 11:15
Ah, Dali... In njegova muza Gala...
lidka
3. sep 2008 10:12
se v novem mestu dobijo v kakšni trgovini barvni kartončki, po katerih bi skombinirala barve sten v stanovanju? ariella
3. sep 2008 11:20
http://www.strojnistvo.com/arhiv/baza_znanja/Ral%20barvn
A misliš Ral barvno lestvico? Vendar bodi pri izbiri previdna. Včasih pride do neprijetnih presenečenj. Posvetuj se s kakšnim dobrim mojstrom. Še bolje, z arhitektom.
barbara9
Sporočilo je spremenil(a) barbara9 dne 03. sep 2008 11:32:31
3. sep 2008 12:41
V moji novi dnevni sobi, ki bo dokončana čez pol leta, bo en star zelen kavč, ki sicer ni po mojem okusu, ampak za drugega trenutno ni €, zato bom steno popestrila v močno vijolično-škrlatno barvo, pa kaka vijola blazina bo na kavču. Strupeno, ampak meni bombastično. Začetnica
3. sep 2008 14:14
Ariella_3, če iščeč barvno lestvico, jo lahko dobiš oz. vidiš v vsaki trgovini, kjer prodajajo barve, tudi bližje kot v Novem mestu (npr. Mavrica). Vsak odtenek ti v hipu pripravijo v trgovini in zabava se lahko prične. Lp magnolija
3. sep 2008 15:49
Če potrebuješ barvno karto zaradi idej samih, jo le nabavi, drugače se lahko znajdeš pa še kako drugače
! Ko sem dobila idejo za oranžno dnevno sobo, sem pleskarju nesla kar svečko, ki je bila v pravem odtenku, za indigo modro kuhinjo in jedilnico sem nesla krožniček, za spalnico pa jabolčno zelen velikonočni pirh ![]()
![]()
![]()
!
Mi bomo končno tudi začeli s preureditvijo spodnjega nadstropja. Ker bo to tak večnamenski prostor (velika plazma, orbitrek, sobno kolo in ostale mučilne naprave, ki jih premoremo
, kakšna sedežna, blazine in vrv s stropa za tamalidve) in bomo v tem prostoru preživljali veliko časa, bo v našem, barvitem stilu! Stene bodo rumene in oranžne, morda kakšna marelična (je veliko sten, ker mislimo vsa vrata ven pometat in bo nastal en tak velik razgiban prostor), talna obloga bo v vijolični oz. lila barvi. Če bo slučajno kaj pohištva, bo obvezno naravna smreka.
Tako kot obožujem sonce, obožujem tudi barve!
jasna
5. sep 2008 12:14
Obstaja tudi ena knjigica novejšega datuma, manjšega formata, trdih platnic ... za lažje kombiniranje barv. Notri je veliko primerov raznih barvnih kombinacij za različne prostore v stanovanju, kaj se fino kombinira... Skratka,po moje uporabna reč. Zdajle se ne spomnim naslova, imeli pa so jo lani v DZS in gotovo jo najdež tudi v kakšnji knjižnici. Irena
5. sep 2008 12:52
Mislim, da je naslov te knjige Barvne sheme. Jaz sem si jo enkrat sposodila v knjižnici.
lp SašaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečeni Azijski Riževi Rezanci s Piščancem

Orehova potica po receptu moje mame