Raca z rezanci na azijski način
| tinca je napisal/a: |
| Pri nas so winxice hvala bogu out, smo pa nasedli na čer ki se ji reče Bella Sara. Ta je šele nategancija, sploh ne vem od kod so ti konji prileteli (sploh ni risanka). "Pokec" petih kart stane 2,5 E, na vsaki je slika konja, spodaj koda s katero dobiš konja na spletni strani. Potem se s temi konji tekmuje, se jih neguje (ene vrste tamagoči, če se ga še kdo spomni), se jim kupuje dodatke.. za vsako kodo moraš kupit nove karte za nove konje... v glavnem nikad kraja. |
| proxima je napisal/a: |
| Tko da... asketska vzgoja kdaj udari nazaj v poznih letih..:))))))))) lp, proxima |
Meni se pa zdi, da se to ne dogaja tako poredko.....![]()
LP
cervusHm, kako se svet vrti - jaz sem dobila modro opico, pa sem si ves čas želela rdečo..... Dobila pa je nisem za izpolnjen album, ker nikakor nisem mogla dobit papige s številko 60, pač pa sem (po sreči) dobila eno modro in eno rdečo slikico Vali. (uh, kakšni spomini, hehehe - se mi je kar milo storilo...)
Vendelina, normalno, da si dobila rdečo, kajti kolikor se jaz spomnim, se Tomu tudi ni izšlo vse v redu s tisto Biblijo - David in Goljat nikakor nista bila prva človeka na svetu......
Samo, Mark Twain je zagrnil nadaljni prizor z zastorom usmiljenja, ti si nam pa kar povedala....![]()
LP
cervus| matilda je napisal/a: | ||
Ne, ker naš reče: tele ne maram, ta je za punce! matilda |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Raca z rezanci na azijski način

Lazanja iz palačink