Oj Marička! Dobro da smo mi že to prerasli.
V naših časih je bil aktualen palček David, pa Krtek in seveda nepogrešljiva čebelica Maja in Pink Panter pa seveda Disneyeve risanke.
KyaraOj Marička! Dobro da smo mi že to prerasli.
V naših časih je bil aktualen palček David, pa Krtek in seveda nepogrešljiva čebelica Maja in Pink Panter pa seveda Disneyeve risanke.
KyaraVsak je s čim zasvojen, pa čeprav s kulinarično slovenijo...![]()
Lp
cervus| ycrna je napisal/a: |
| meni se zdi da so danasnji otroci prevec zahtevni |
Otroci so zahtevni toliko, kot jim postavimo meje. Sicer pa zaradi ene risanke ne bo konec sveta in jih ne bomo izgubili izpod nadzora... Spomnim se, ko sem bila majhna, se je ravno tako zbiralo sličice barbie, pa od enih punčk z veliko frizuro, pa še kaj. Risanke smo pa tudi gledali. Pa smo ravno tako gor zrastli čisto fajn ljudje![]()
![]()
Sam narediš izbor, kaj boš otroku kupil in kaj ne in kdaj bo ta priložnost. Jaz sicer nisem za nalepke, ampak včasih mu raje kupimo dvd z risankami kot pa sladkarije. Otrok si pa itak želi več, kot mu lahko privoščiš - a si ti ne?
matildaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Beljakovi vetrci s kremnim polnilom

Pečenice na leči