11. jun 2008 9:39
joj, joj, joj,
11. jun 2008 9:39
joj, joj, joj,
11. jun 2008 10:13
no pri nas zbiramo kraljestvo živali,mislim da je od vseh takih in drugačnih sličic še najbolj,..... je res da je čokoladica kar draga,vendar je njihov album poučen in opisi živali kar nekaj pripomorejo pri domačih nalogah,.. za nagrado je tudi paket slaščic,sicer vsakič lažji aja pa slikic ne limamo v album ampak ga uporabljamo za pobarvanko,sličice pa limamao v šolske zvezke pri spoznavanju narave anaeva
11. jun 2008 10:42
Jezik oz. tipkovnica me srbi, ne morem si pomagat, ne me kregat, zgolj moje mnenje. Pa kaj to vaša deca gledajo? Risanka je živ obup, slaboumna, sprašujem se o sporočilni vrednosti le te. Je ni. No mogoče anoraksija, samo lepa dekleta zmagujejo. Seveda zgledi vlečejo, vrtec je poln tega, winxi tu, winxi tam. Ampak z malo potrpljenja, se tudi otroku da dopovedati, kaj je kaj, pa ne s prepovedjo. Pogovor, usmerjanje otroka delajo čuda. (ne vedno, kot rečeno vrtec in šola so polni tega) In, ko so winxi, ali pa oni koljači od želv itd, se mala enostavno spravi od TVja ali pa me pokliče, da menjam program. Pa ne na Cartoon, francoski Tiji je ena krasna stvar, brez slaboumnih in nasilnih risank. Slikice: Ati, winxe bi mela. Ja seveda, ni problema. Dokler prideva do kioska, je že trdno odločana, da so Fifi in cvetličniki boljša izbira. lp Vlado
11. jun 2008 10:45
| spagon--
Konec koncev sem pa tudi jaz malo "usekana", ki pri svojih 27ih polnim album nogometnega evropskega prvenstva s sličicami nogometašev |
11. jun 2008 10:46
Vlado
11. jun 2008 11:04
matilda sem se slabo izrazila ;) se mi zdi da so postali starši dosti bolj schengenskikozamurnik
sporočila: 2311
11. jun 2008 11:14
| ycrna je napisal/a: |
| meni se zdi da so danasnji otroci prevec zahtevni |
11. jun 2008 11:17
Jaz sem si pa pri 30 letih za vsa leta nazaj nakupila kinderjajca s krokodili, hi, hi...:)))) (tista zbirka krokodilov me je stala 2 kili plusa..:))))))))))) so pa iz njih nastale ene boljsih jaslic, ki sem jih imela kdaj postavljenih pod novoletno jelko...:)))))) Tko da... asketska vzgoja kdaj udari nazaj v poznih letih..:))))))))) lp, proxima
11. jun 2008 12:47
Naj še jaz pristavim svoje... doma imam nogometaša (9let), ki je albume in sličice odkril v prvem razredu devetletke. Smo napolnili eno "Ligo prvakov" in rekli, to je to. Na, pa ti pride druga po pošti v Delu, skupaj s par nalepkami in ker ga nisem dovolj hitro vrgla v star papir je šlo jovo na novo. Letos, ko bi naj spet nekaj zbirali, sva se pa usedla skupaj in preštela vse "dupliče", ki so se nabrali od zadnjega albuma. Nabralo se jih je za več kot 70 evrov. Ko sem mu to preračunala v sladoled (ki ga obožuje) in sva ugotavljala, da je to toliko denarja, da bi si ga lahko privoščil vsak dan med počitnicami, se je pa zamislil... le kakšna dva dni je še sanjal, da bo poskusil prodati stare sličice (za katere seveda ni bilo zanimanja), potem pa se sprijaznil... In ko danes skupaj poškiliva na kakšno tekmo EPja, privleče v dnevno sobo star album pa v njem gledava kdo je kdo in ali se je že prodal kakšnemu novemu klubu... Naj dodam še to, da mu že od petega leta dajem tedensko žepnino - zdaj znaša 5 eur, porabi jo pa vglavnem za rojstnodnevna darila prijateljem in sošolcem, pa kakšno igračo, ki se meni zdi neumna ali preveč draga, si kupi s tem, če je huda sila. Nikoli ni pomisli, da bi si album in sličice kupoval iz nje (kar je zame dokaz, da reč ni tako nepogrešljiva), prišparal pa je v teh letih tudi kar lep znesek IrenaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mini čokoladni hlebčki

Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom