Sibir

Na kulinariki se vse (z)ve, pa, da tudi jaz vprašam: a morda ima kdo kaj več informacij o potovanjih po Sibiriji ( Yekaterinburg, Novosibirsk, Irkutsk, posebej me zanimajo hoteli ( pa ne tisti z interneta za 150$/noč))

Planiram poleti eno potovanje v te kraje ( upam, da se mi izide ).

ežoj

Mislim, da bo tale forum bolj ustrezal http://www.popotnik.org/forum/index.php Vendelina jr.

ežoj, pa imaš karto za transsibirsko železnico že v žepu?????? Menda je zelooooooo zaedena......

Sem poslušala eno predavanje gospoda, nekje iz okolice Vipave, ki je bil tam....

rimljanka - zasebno mnenje

Vendy, hvala, ni mi niti na misel prišlo, da pogledam po takšnih forumih.

rimljanka, po meni dostopnih informacijah ( internet in dve knjigi lonly planet-a ) karte so v prodaji 45 dni vnaprej, jaz pa nimam trdnega plana, razen, da bi bil v Novosibirsku prvega avgusta, vse ostalo ja premakljivo. Imam tudi vozni red transibirske željeznice, je ogromno vlakov, meni je pa vseeno na katerega grem.

ežoj

ežoj, gospod, ki je imel tisto predavanje, nam je pač povedal, kako zelo težko je ob določenih terminih dobiti prostor na vlaku. Zato sem te pač opozorila.

rimljanka - zasebno mnenje

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti