Ljudski vrt zapisan v zgodovino

Mojči, jaz sem na temelju tvojega linka že naredila nekaj preliminarnih ocen, vendar dopuščam možnost, da so bile fotke nekaterih fac res iz enega zelo ponesrečenega konca narejene, tako, da ni, da bi koga kar takoj odpisali. Vseeno, turška 3 - kako je ime temu lepotcu? Če bo v francoski ekipi več čokoladic in bodo Riberyja bolj skrivali, bodo še daleč prišli.... Grki imajo še vedno "Clooney" vratarja. Hvala bogu. Če bo Kroješa dosegla vidnejši uspeh, ga bo zahvaljujoč Biliću, pri ostalih bom mižala, da Silva ima pa itak zlomljeno nogo..... Zakaj pa Rusi izgledajo kot kakšni kloni od Putina&Medvedeva? Nemčija - dokaz, da je mešanje ras in raznolikega genetskega materiala ena prav stvar. Pa to je za gledat! Portugezi so taki cukri, da je že nevarno....Lahko jim stopi v glavo in bodo slabše igrali. Si grem še enkrat Čehe in Švede pogledat..... Vendelina jr.
Ja samo za Kahna ji vseeno ne oprostim... Začetnica
Vendelina jr. je napisal/a:
Vseeno, turška 3 - kako je ime temu lepotcu? Vendelina jr.
A je to tale stric, Hakan Balta? veverica
Tinc2 a si tudi podoben kateremu teh nogometašev mišika
prilagam dva cortika: nuno gomes pa milan baroš
Na temelju ponovnega ogleda, in s pomočjo veverice, ugotavljam, da ima Turčija potencial! Vendelina jr.
majamarko zadela si me v živo, ampak to nista njuni najboljši sliki! Začetnica
ZAČETNICA je napisal/a:
Ja samo za Kahna ji vseeno ne oprostim... Začetnica
s tem se pa nedvomno strinjam...je eden bolj čudnih tipov...

Tisti prvi Prtuges je Figo, kajne? Odpademo me kuharce, ker ima manekenko za ženo. No ja, ni nujno, da izpademo iz igre, ljubezen gre skozi želodec, kajne?

Ampak mene še vedno navdušije Raul.S klikom priblizajte sliko!S klikom priblizajte sliko!

No, tole je Raul.

mamamia
Tisto je Figo ja. In ja mamamia poznamo Raula. In tudi to je res, da jih ma 3/4 manekenke. Samo tak seksi manekenke kot sem jaz pa ni... Začetnica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti