Malinini razpokančki
Vendy, žebljica na glavico...
In mišika, če bi se vsi mi na veliko večje krivice, kot je krivično sojenje (in teh je pod soncem veliko več, kajne?) odzivali z razbijanjem, kam bi pa potem prišli? In če bi ti jaz na primer obrisala eno okoli ušes zgolj zao, ker bi se mi zazdelo, da si mi naredila krivico? Bi še vedno imela razumevanje za mojo potezo, ki je presegla normalno ravnanje?
Niso vse Viole enake. Eni navijajo z dušo in srcem, eni pa razbijajo in uničujejo, kar sem tudi jaz s svojim denarjem plačala. Eni pa malo poglejte tudi izza plašnic, je na tem svetu tudi kaj drugega kot vijolična barva. Eno je pravo nogometno vzdušje, eno je pa objestno uničevanje. In če Viole pljuvajo v lastno skledo, potem to dovolj govori o njih. Žalostno, da morajo svojo energijo sproščati na ta način.
Mamamia
mamamia| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Ladies, a se že kaj pripravljate na evropsko nogometno prvenstvo? Jaz komaj čakam! Najraje imam začetek, ko igrajo himne in potem se po kriteriju, katera ekipa je bolj fotogenična, odločim za to, za koga bom navijala. S tem kriterijem zelo dobro napovedujem, katera ekipa bo prišla naprej in moji favoriti se na koncu vedno uvrstijo med prve štiri. Moji recentni uspehi so: - napoved, da bodo Čehi 1996 prišli na EP v finale (Patrik Berger je bil srčkan) - napoved, da bodo Hrvati 1998 na SP prišli med prve štiri (Bilić in Asanović, pri ostalih sem mižala) - napoved, da bo Grčija 2004 evropski prvak (v finalu so bili Portugalci čisto fotogenični, ampak grški vratar je bil podoben Georgu Clooney-u in se je tehtnica nagnila na grško stran in evo) - napoved, da bo Italija v finalu 2006 na SP premagala Francijo (ves čas sem bila skeptična do francoskih frizur - vsi so bili obriti s strimerjem na nularco in sem rekla, s tako frizuro se ne sme zmagati - in evo-ti-ga-na, so pušnili tudi brez zinediranja - frizure so bile killerji). Se kar smejte, ampak, a veste, kakšen gušt je, ko s tem "babjim" kriterijem konstantno premagujem raznorazne nogometne vseznalce..... Anyway, nogomet rulz! Domžale, prvak! Vendelina jr. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Malinini razpokančki

Lazanja z jajčevci, genovskim pestom in češnjevci