Ljudski vrt zapisan v zgodovino

Jooooj, Spagon, kako bi šla s tabo....upam, da bom vsaj za polfinale v kakšni dalmatinski oštariji ob velikem ekranu grizla nohte! Za Angleži je tudi meni žal. Pa ravno Hrvati so jih nabili...no, ja, prijatelj Anglež pravi, da ni hujšega kot poraz s Francozi ali Nemci, da o ŠKOTIH ne govorimo! mamaF - Mojca
Še zmeraj sem totalno v fuzbalu - evo vam še uradna stran euro 2008. http://www.euro2008.uefa.com/tournament/teams/team=58837/i Zdaj pa res lahko noč....in naj padajo goli... mamaF - Mojca
Za Začetnico in zame: Pravi moški. mamaF - Mojca
"Vidi paradoksa", eden redkih dedov na kulinariki, za fusbal mu totalno vseeno, medtem, ko kulinarične dekline pokate od navdušenja. Tinc2 na kolko pa greš v Radencih? lp
Jaz Angleže po kriteriju fotogeničnosti vedno izločim. Z izjemo Becsa so vsi ostali taki....da se človek vpraša, če je bila Mati Narava zadeta, ko je tisti dan gene za Angleže mešala....??? Jaz bolj na latte machiatto in na čokoladice padam..... Vendelina jr.
Vendy Angleži res niso lepotci imajo pa poseben šarm in srčnost. So simpatični že ko so tako grdi...v prvo ligo grejo P. Crouch, Rooney in Rio Ferdinand hehe Ampak men se Angleži totalno dopadejo. Ajde Beckham je klasični cuker, ampak meni so zelo všeč tudi Frank Lampard, John Terry in Steven Gerrard, pa seveda Michael Owen, samo kaj ko ga ni več kaj dosti videti Ker jih tokrat ne bo na Euru, bom pač navijala za druge najljubše: Portugeš y Espana! saš

Meni je bilo najbolj svetovno, ko so se Roonyjevi sorodniki na zaroki stepli s sorodniki zaročenke. Toje fešta.

Vendy in čokoladice, nicht schlecht...

mamamia

ZAČETNICA je napisal/a:
mamamia"when you try black, you never go back...." mamamia
A to je zdaj moderno? Men pa ni bilo to nikoli zanimivo, morda zato, ker jih tukaj v Mb ni toliko, pa tudi, kar sem živela v LJ jih nisem kaj dosti srečevala. Ne pravim, da nebi, če bi se s kom toliko zbližala, pa bi mi bil zabaven in vse to kar iščem pri moškem, ampak samo zaradi barve??? Začetnica

Pa saj ne gre za barvo.....Mamamia

mamamia
mamamia je napisal/a:

ZAČETNICA je napisal/a:
A to je zdaj moderno? Men pa ni bilo to nikoli zanimivo, morda zato, ker jih tukaj v Mb ni toliko, pa tudi, kar sem živela v LJ jih nisem kaj dosti srečevala. Ne pravim, da nebi, če bi se s kom toliko zbližala, pa bi mi bil zabaven in vse to kar iščem pri moškem, ampak samo zaradi barve??? Začetnica

mamamia
haahahahhahhahahhha mamamia carica si Tu na kulslo ste pa res face! saš
mamamia je napisal/a:

ZAČETNICA je napisal/a:

mamamia
valjam se od smeha...:)))))))))))))))))))))))))))) komentar najdete pri vicih...:))))))))))

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti