| Katarina K je napisal/a: |
| tjas, pol bom pa jaz še posebaj vprašala kako je z garacijo pantov. kako je pa kej z garancijo kuhinje? in koliko si čakala od naročila pa do takrat, ko si jo šla iskat? Hvala za odgovore. Mi smo se odločli za Lindigo kuhinjo. Kako maš pa ti? Katarina K http://katarinak.moj-album.com/ |
Nova kuhinja
| Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
V svoji četrti kuhinji imam četrti otok z umivalnikom. Štedilnika na otoku ne bi imela, ker bi potem sredi kuhinje s stropa visela napa, pa njsi je le-ta še tako lepa. Če je štedilnik ob steni, se napa lepo vgradi v elemente. In, ker le-ta ne štrli iz stropa, izgleda kuhinja bolj odprta. Poleg tega bi me skrbelo, da bi se kdo po nesreči opekel, v primeru, da bi bil otok dovolj velik in bi slušil kot jedilni bar.
[cevlji-rdeci] Vanja |
| tjas je napisal/a: | ||
|
| .deklica je napisal/a: | ||
|
Deklica, na kratko: saj se komaj kaj pošprica, pa še samo voda je! Posoda se spravi v pomivalni stroj. Barski del otoka, ki ima umivalnik, je dvignjen, tako da imamo ob njem visoke, barske stole.
Kuhinja je totalno odprta, proti dnevni sobi in jedilnem prostoru in je dejansko center hiše. Vse se vrti okrog kuhinje. ![]()
![]()
![]()
![]()
Ko menjate že obstoječo kuhinjo me zanima kam date staro kuhinjo,jo zavržete ali prodate
lp
-pika
| -pika je napisal/a: |
Ko menjate že obstoječo kuhinjo me zanima kam date staro kuhinjo,jo zavržete ali prodate lp -pika |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.