Gotovo je že bilo pisano, kot toliko drugih reči. Vzela sem si čas in sem resnično prebrala ves forum od začetka do konca, vendar se zavedam, da tega ni pričakovati od vseh. Tudi sama pred nekaj leti, ko so bili otroci majhni, ne bi mogla, pa ravno takrat potrebuješ "hitre" nasvete. Kratek odgovor kot - o tem smo že pisali, samo ti nič ne pogledaš - zveni kot zaušnica in še druge odvrne od komentarjev. Če nimate kaj več povedati, raje ne povejte nič in pustite prostor drugim. Več bi koristilo, če bi vsaj dodali link, kje je bilo govora o tem ali napotek, kaj vnesti v iskalnik. Sycia, ne zameri, že dolgo čakam, kdaj mi bo počilo in bom pod en post tole napisala, si pač naletela ti.
In še tebi Pikapolonica: kombiniranje hrane je res tako obsežna tema, da človek ne ve, kje se je lotiti. Enostavnih napotkov v petih vrsticah ni, ker se tega brez škode ne da tako na kratko povedati. Vzemi kakšno knjigo, v knjižnicah ti bodo z veseljem svetovali. Na forumu se bolj obnesejo konkretna vprašanja.
P.s. najboljši primer je mikrovalovna pečica. Tema je bila že velikokrat odprta na način "povejte mi vse, kar moram vedeti o MVP". Odgovori so tako splošni, debata zaide, da si z vso množico postov na forumu nimaš kaj pomagati. Nekaj malega je koristnih napotkov na konkretno vprašanje "kako tole živilo v MVP", koristi pa edino tistim, ki že obvladajo. Za začetnike je edina rešitev knjiga.