Fantovščina

grox  

član od: 16.4.2007

sporočila: 38

tema odprta - 5. maj 2008 9:47 | ogledi: 3.586 | odgovori: 3

Ali ima kdo kakšno noro idejo za fantovščino, ki jo bomo pripravili prijatelju....kej odštekanega, norega, pa vseeno ne nevarno, ker je mel poba zlomljen vretenc, in kakšno nošenje križa ne pride vpoštev! Mogoče kakšna ideja od vas?

lp

grox

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

5. maj 2008 12:41

Čao, pa mu naredite križ iz stiroporja, malo pobarvajte in bo. Ne vem, če me vprašaš za dekliščino, ne bi bil problem, na fantovščinah sem videla pa samo neokusne fore s križem..... kaj pa vem, pripravite mu "izpit za moža", malo vprašanj in mini nalog iz vsakodnevnega lajfa, da izgleda kot en kviz, na koncu pa dobi "priznanje za moža", pa kako sliko-fotomontažo. Lep pozdravček, S.

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

5. maj 2008 13:09

Slišala sem za enega, ki je moral v tangicah po Šparu hoditi vklenjen, na majci je imel napisano, nekaj v smislu fantovščine in češ da pobira denar. Skratka do polnoči ni smel popiti niti kapljice alkohola (kar se mi zdi zelo zrelo), iz Špara pa ni smel tako dolgo dokler ni zbral denarja, da je lahko kolege povabil na večerjo. No na večerji pa so mu pripravili nekaj takega kot je napisala Anomis-izpit za moža. Pa baje so se meli lušno... Začetnica

simOnetka  

član od: 22.2.2007

sporočila: 17

6. maj 2008 17:44

sicer je to imela ena punca na dekliščini, mogoče vžge tut na fantvščini. Dobila je kuhana jajca in jih je mogla čimveč prodat in pa čimveč iz njih iztržit. Al pa če je njegova nevesta recimo noseča mu pripravte test, če bo znal otroka previt, al pa če bo znal za hišo skrbet (zaganje drv z kako skrhano žago, košenje trave z koso...) Sonce sije zate (J. Joyce)

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti