Lepo prosim, če mi lahko kdo izmed vas svetuje in pove kaj o tem sesalcu.Sem težki asmatik in razmišljam o nakupu.Ali ima kdo izkušnje z njemu.Ker ste tukaj pohvale vredne z nasveti v vsemu,bi bila hvaležna z odgovori....LP..
selvi
Lepo prosim, če mi lahko kdo izmed vas svetuje in pove kaj o tem sesalcu.Sem težki asmatik in razmišljam o nakupu.Ali ima kdo izkušnje z njemu.Ker ste tukaj pohvale vredne z nasveti v vsemu,bi bila hvaležna z odgovori....LP..
selvi
Pred približno dvema letoma sem kupila rovus in takrat sem bila zelo zadovoljna. Sedaj pa dela vedno slabše, saj še sesa, a ne več kot prej. To me moti. Drugače je pa vredu in je vreden svojega denarja. Jaz sem ga naročila preko Tv in zraven brezplačno dobila še ročni sesale. Ta pa je noro dober. Sicer ropotavnik, sesa pa kot nor.
Mi imamo že drugega rovusa. Kaj svetujem-ne kupuj ga.
Ne verjemi reklami. Prvi, ki smo ga naročili, je točil spodaj pri hepa filtru in smrdelo je fulllll po prahu in po psu (takrat smo imeli psa v stanovanju) pa tudi močan ni ne vem kako. Potem pa smo ga posodili in nečak ga je polil z eteričnim oljem, ki ga dobiš zraven. Razžrlo je celo plastiko in cev, ker smo to opazili šele drugi dan. Ročaj je kar ostal v roki.
Ok, kupili so nam novega, ampak tudi ta toči...... Skratka ista jajca kot prvi.
Rajši kupi kakega delfina ali batagel to se pa res splača.
lp SašaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev

Sadne rezine s slivami