10. maj 2008 23:07
| jernej je napisal/a: |
No, pa smo doma. Jade je dokazala, da se da pritil tudi če delaš do 19 ure. Hvala še enkrat vsem da ste prišli. Bilo je lepo, dan je hitro minil. Zdaj pa samo še dol padem... Se beremo... ;-)
|
10. maj 2008 23:07
| jernej je napisal/a: |
No, pa smo doma. Jade je dokazala, da se da pritil tudi če delaš do 19 ure. Hvala še enkrat vsem da ste prišli. Bilo je lepo, dan je hitro minil. Zdaj pa samo še dol padem... Se beremo... ;-)
|
10. maj 2008 23:08
Hvala vam Rim in ostali, se odolžim ob prvi priliki, samo ne mi rečt da je to 24. ali 25.5., ko sem zopet bizi. Lahko pa pridete k meni na pecivo in ostalo, zjutraj grem, se vrnem zvečer, v ponedeljek v službo...., en dan pa še v Vojnik do Katjuske. Kako mi je hudo, da današnjih dogajanj na Kopitniku nisem delila z vami. lipa1
10. maj 2008 23:17
Midva sva tudi doma....bilo je lepo in hvala vsem skupaj za prijetno druženje![]()
![]()
Sem pa med vožnjo proti domu ugotovila, da sem še bolj "čorava" kot sem mislila - zato bo ena prvih poti v prihodnjih dneh obisk pri okulistu![]()
![]()
![]()
10. maj 2008 23:21
Dosledno čekiram poste, ker jih bo potem jutri preveč za prebrat!
10. maj 2008 23:33
Fajn je bilo, fajn, samo vseh nisem spoznala, bo treba srečanje še kaj ponoviti :) Atina
10. maj 2008 23:37
Sem zelo vesela, da ste se imeli prijetno.
Sara, tvojega Martina pa cisto razumem (ceprav je star sele 3 leta). Sem enkrat Tino videla na sliki, pa je res lusna puncka. To bo smoral ocka Bojan s pusko okol letat![]()
![]()
![]()
![]()
10. maj 2008 23:46
| Jerneja USA je napisal/a: |
Sem zelo vesela, da ste se imeli prijetno. Sara, tvojega Martina pa cisto razumem (ceprav je star sele 3 leta). Sem enkrat Tino videla na sliki, pa je res lusna puncka. To bo smoral ocka Bojan s pusko okol letat
|
10. maj 2008 23:50
Hehe, Sara, res sta bila hecna. Pa ko je rekla "Pa zakaj mi non stop govori punca?"
11. maj 2008 7:26
Prisrčno, prjetno, simpatično. Zbranim druželjubcem in organizatorjem hvala za res prijeten popoldan. Za ne pozabiti ! Kdaj bo repete? Jernej res hvala tebi in ostali delovni ekipi. M minja
11. maj 2008 7:57
Tudi naša družinica je zelo uživala na pikniku in ob vseh kulinaričnih dobrotar ter druženju z vami. Škoda da nismo mogli dočakati torte, vendar sta bila moja otročička že preveč zaspana. muffinKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pohorska omleta

Burger s Kraljevo fit štručko