Zlata tičino masa

Pozdravljeni vsi skupaj!

Spet sem se ustavila pred dilemo, kako tičino maso obarvati v zlato barvo.

Moj dedek je namreč kupil nov avto in ga želim presenetiti s torto prav takšnega avtomobila.

Kaj bi mi lahko svetovale pri izdelavi torte?

HVALA ŽE VNAPREJ

SRNA

Srna, zlati sprej za tičino se kupi na Brnčičevi. Za avto pa povej malo več podrobnosti, da bodo nasveti lahko bolj konkretni. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
Torej, narediti želim avtomobil v varianti kot ga vidimo na cesti. Realno ga želim prikazati. Nevem kaj naj uporabim za gume, kaj za alu platišča...Kakšen material naj uporabim za stekla??? SRNA
Tale je precej realističen. Obrezan biskvit v obliko, vse ostalo v tičino masi. http://www.smartplanet.com/news/transport/10000398/happy unicorn Sporočilo je spremenil(a) unicorn dne 08. apr 2008 13:26:11
Unicorn. ZLATA SI!!! Prav takšen avto sem si predstavljala, vendar drugi model. Res super, da dobim idejo za izdelavo. Kaj mi pa svetujete, kako lahko na tičino maso prilepim plast okna, kljuka... Kar z vodo??? SRNA
Ja, lahko kar z vodo. Pa sliko objavi, boš? Lp, unicorn
Veš da bom objavila, v petek je ta veliki dogodek. Če bom le znala. Imam nekaj slik od tort, vendar ne vem kako bi jih lahko poslala sem. Pa se mogoče da kje v Mariboru dobiti te barve za tičino maso, npr.zlato, črno... SRNA
Tudi jaz potrebujem črno barvo za tičino.Imate kakšno idejo,kakšne barve premešat,da pride črna.Rabim pa za izdelavo žoge v petek. renata69
Mislim, da se da ti dve barvi kupiti le v Črnučah. Črna ti pa, Renata, ne bo prišla ven z nobeno drugo barvo. No, vsaj po mojem mnenju. barby
shrani. si (vpiši v google) tukaj lahko kopiraš slike za objavo na forumu unicorn
Ali pa www.slikomat.com, zelo enostavno... matilda

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti