Pistacijeve rolice
Ha, ha - dober je tale krompirček!
Drugače pa so na lokalnem radiu ravno razlagali, kako in kje se bo sprehajal Bush po Sloveniji (Ljubljana, Bled, Primorska, srečanje s Popovičem, pa tudi z Joškom Jurasom in ogled problematične meje, za darilo pa najstarejša trta in odhod iz Mariborskega letališča).
jankicaJoj, uh, ah, groza ![]()
, pa še pleše vse skupaj in ekran se trese
, vidim samo tisto "zbrisal računalnik" ja kaj bodo pa sedaj rekli, ja to se lahko zgodi samo tebi
Nemudoma ugasnem inrternet , buljim v ekran in panično poskušam zapirati okence . Pa, saj to ni res, da sem preko Kulinarike fasala virus
.... potem mi počasi prodre v zavest tisti stavek o plusku ... Ni kaj, zame eden najboljših štosov vseh časov![]()
![]()
![]()
Samo videla sem migljanje na ekranu, pa so mi šli lasje pokonci - in pol sem izvedela, da sem srečna dobitnica virusa jajček kajvemkolikože. Dober štos, ni kaj, še zdajle sedim, ker imam še kar mehkobo v kolenih.
LP![]()
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Do sedaj dobre prvoaprilske: - da letos ne bo Eurosonga v Beogradu, - da se bosta Janša in Urška poročila septembra... A imate še kakšno dobro na zalogi? Vendelina jr. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pistacijeve rolice

Brownie z marelicami