Bovla z metuljčki
| cheleste je napisal/a: |
| pozdravljeni...prosila bi informacijo,kje se nahaja trgovina Žito v Črnučah...danes sem kupila Božično Anjo,pa je notri par zanimivih stvari,ki so menda od tam...hvala,pozdravcheleste |
Misliš verjetno na prodajalno pekarne Vrhnika na Brnčičevi. Če na tistem velikem krožišču zaviješ v smeri Maribor, potem na prvem semaforiziranem križišču desno ( na Brnčičevo ), potem na drugi cesti levo, potem spet drugič levo in si na tistem parkingu na katerem ni nikoli mesta, potem v tisti dolgi stavbi, v pritličju s leve strani ( če si v stavbi v centralnem hodniku ) ......... no če si tam boš že našla.
ežojTole sem našla v Trzinu: http://www.alpegel.si
To je Goljat večkrat omenjal.
Loni MakaroniBila v Alpegel v Trzinu. Prodajajo samo na veliko tako, da mi je malo težko vzet čokoladnih solzic ali nekaj podobnega v 10kg pakiranju. Še za info., odprto samo do 15 ure. saša
Mir in dobro!Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bovla z metuljčki

Zelenjavna mineštra