kobra, moja mama se je prav fajn nasmejala, ko sem ji omenila, kar si napisala. Bo kar držalo, ker danes tudi komaj čakam, da bo ura pol štirih, samo domov preobleč in viva sveži zrak. To, da imam še vsa kolena črna od včeraj, me nič ne moti, kot da bi bila ponovno v 3. razredu, samo da zdaj počnem zadeve z glavo in na lastno odgovornost. Je pa res, da vse to ni zraslo samo na mojem zelniku, imam zelo močan back-up team za sabo
- še enega norca istega kalibra kot sem jaz. Deluje ![]()
Kako se počutite ve punce
![]()
![]()
Loni Makaroni
Zato pa jaz tega nikoli ne počenjam pozno zvečer, ker potem si enostavno na "speedu". In mi enostavno precej bolj paše zjutraj, ker sem jutranji tip človeka. Mi ni problem vstati ob pol šestih in iti eno rundo odlaufat.
Loni MakaroniMenda se jo res sliši do Ljubljane
Tnx,, sicer sem pa jaz tudi, da ne bo pomote ![]()
| Loni je napisal/a: |
| Tnx,, sicer sem pa jaz tudi, da ne bo pomote |
Drage punce, danes zjutraj sem fentala sobni bicikel, pri meni nič čudnega, ma sem kar malo žalostna. A ima katerega kakega doma, ki ga uporablja samo za obešalnik? Sicer ga trenutno ne rabim, ma zjutraj se mi ni dalo iti laufat, pa sem ga hotela malo pogonit. Crko od crkotine.
Pogreba ne bo, sožalij tudi ne rabimo, denar za vence pa prispevajte v nakup sestavin za kaj dobrega.
Loni Makaroni ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.