Po službi po ta strmi čez Grmado na Šmarno, sicer pa se tako in tako vsak dan vozim s kolesom v službo in nazaj, tako da rekreacije ne manjka. Malo me pa že dajejo naslednji dnevi, ko bom praktično od jutra do večera zaprta med štiri stene
Ma v petek zvečer bo že vse pozabljeno. ![]()
Kako se počutite ve punce
Danes pa jaz nisem jaz, se pozna cel teden celodnevne službe in komaj čakam vikend. če pa bi me zdajle vprašali, kaj bi počela, bi šla najraje za kak dan spat, tudi take vrste rekreacija včasih prav pride. ![]()
![]()
| gogad je napisal/a: |
| Jaz sem pa danes 4 ure vrtela jezik s kolegico ,pa mal sva hodile.Ali je to tudi telovadba?lp goga |
Zavisi v kateri smeri ga vrtiš, hoja ni telovadba saj ti že beseda vse pove![]()
, se pa tudi po hoji odlično počutiš, recimo jaz nisem hodila 10 dni, pa se odlično počutim
Odločila sem se, da si bom nabavila nek aparat ne vem natančno ime vibra.... ga vklopiš in si čisto pri miru, skoraj ne dihaš nakar se ti celo telo trese in v 10 dneh izgubiš 10 kg, ali poznate tole mašino? Kaj mi svetujete, mislite, da je pameten nakup?
lp
Anamarija ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.