Kavna torta (Coffee cake )
Temo sem privlekla na dan, ker potrebujem še kakšno idejo za dekliščino in fantovščino (ki bo organizirana za oba skupaj)- tako da kar na dan z raznoraznimi heci, saj mi boste pri organizaciji zelo pomagali. Upam, da besedice LEPO PROSIM ZA URGENTNO POMOČ, povedo vse...
HVALA VNAPREJ!!!
| Simona84 je napisal/a: |
Temo sem privlekla na dan, ker potrebujem še kakšno idejo za dekliščino in fantovščino (ki bo organizirana za oba skupaj)- tako da kar na dan z raznoraznimi heci, saj mi boste pri organizaciji zelo pomagali. Upam, da besedice LEPO PROSIM ZA URGENTNO POMOČ, povedo vse...
HVALA VNAPREJ!!!
|
Ejjjj Simona a si ti nam neki pozabila povedat? Pa ne, da si ti nevesta? Mislim ne sprašujem iz firbca
ampak, da vidim a moram začet torto pečt...![]()
| jade je napisal/a: | ||
Ejjjj Simona a si ti nam neki pozabila povedat? Pa ne, da si ti nevesta? Mislim ne sprašujem iz firbca
|
Ej, pa dobo veš, da bi se gotovo pohvalila, če bi bila jaz nevesta
Boš še kar lep čas čakala, da boš za mene torto pekla
Nč bat, boš med prvimi izvedela, ampak zaenkrat kaže bolj švoh
Ne, ne... ni zame, pač pa v zakonske vode plava moja zeloooo dobra prijateljica, pa ji je treba kaj ušpilati.
Barbay, tebi pa hvala za nasvet... križ pa že tako ali tako odpade, ker smo dokaj normalna družba (vsaj meni se tako zdi
)
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kavna torta (Coffee cake )

Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem