Nekaj me zanima- koliko vas je, ki ste poskušale podaljšat porodniško, pa so vam zavrnili? Kakšno utemeljitev ste imele za podaljšanje? In tiste, ki so vam odobrili- na kakšni podlagi?
čoko
Nekaj me zanima- koliko vas je, ki ste poskušale podaljšat porodniško, pa so vam zavrnili? Kakšno utemeljitev ste imele za podaljšanje? In tiste, ki so vam odobrili- na kakšni podlagi?
čoko
Meni so podaljšali zato, ker je bila deklica rojena predčasno z izjemno nizko težo. Doma sem bila 3 mesece dalje kot normalno.
Zanimivo, naša Vesna je pri nejcu dobila podaljšano, ker se zaradi diete šteje med otroke s posebnimi ptorebami, nedonočen je bil, pa še plazil ni, skratka, je ni bilo stvari, ki bi jo Nejc sploh prav počel. Pa mu danes nič ne manjka. Zdaj pa, ko ima spet možnost podaljšati porodniško, sito nedonošenček, čisto čikgumast in še požirati ne zna, pa komaj čaka, da gre nazaj v službo.
Loni MakaroniJaz sem dobila podaljšano za tri mesece, ker sem priložila izvide iz razvojne ambulante in neonatalne. Hodili smo tudi 9 mesecev na fizioterapijo in ultrazvok glavice. Imel je povišan mišični tonus (najbrž posledica težkega poroda-vakum) in cisto na možganih, ki pa so mu jo čisto slučajno odkrili in naj ne bi bila nevarna.
lp SašaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bruschette s paradižnikom in kumarami

Jernejev zelenjavni curry