Kaj je to...

anaeva je napisal/a:
pri nas pa zopet sneži anaeva
je pred pol ure tudi pri nas, samo toliko da sem žehto šla pobrat, sedaj pa spet sonček, uf...pomlad pa taka...

Ja, sneži. Ker sem umila okna.

F r i n a

a se ve morda kaj hecate zdajle? Pri nas sonček sije!

Ognjič
nisem se hecala,je bil takšen snežni vihar kot da bi bil januar,sedaj pa je sonce,... anaeva
Kje pa stanujete da sneži? Pri nas sploh ni tako slabo vreme... ...Denise...
Pri nas tudi že cel dan sonček izza oblakov kuka blažkaa
Sicer je res, da bi se človek spraševal ali se bliža Božič. Sicer pa me moje narcize lepo opominjajo, da se bliža velika noč. In seveda pomlad, ki me vleče na sprehod v naravo, ker pa sem samska sem se pričela malo ogledovati koga bi povabila s sabo. Ker v bližini ni moškega ki bi me pospremil, sem pa malo pobrskala po internetu in naletela na Klub Alice, kjer sem naletela na kar nekaj simpatičnih moških. Mogoče pa se le najde tapravi. Angela08
Kadarkoli pogledam skozi okno vidim sonce. Ne vem, ali je bozic, ali je velika noc,... Ne vem, ce se bliza nevihta, ker itak nikoli ni nobenih oblakov..Ne vem, kdaj se bliza pomlad, ker nikjer ne najdem zvonckov in trobentic.. Vedno se veselim, ce je kakrsnakoli sprememba vremena! slepakura

Te povabim nabirat trobentice, vijolice, kronce...

Ognjič
...Denise... je napisal/a:
Kje pa stanujete da sneži? Pri nas sploh ni tako slabo vreme... ...Denise...
vremenska napoved se je glasila nekako takole v predelu Alp in planotah Notranjske bo bolj hladno(včeraj ob 8 zjutraj -11) in možne padavine snega do 5oomnv. No na Notranjskem se je res pojavila snežna nevihta,ki je trajala kakšni dve uri,potem je bilo pa zopet sonce,...???***** anaeva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti