KatarinaK, saj tudi moji so bili taki na sliki s flešem (so ratali svetlejši kot v resnici). Potem sem pa rajši še eno luč zraven postavila in slikala brez fleša, pa so na sliki skoraj taki, kot v živo!

Škotske mesne kroglice s pivsko omako
KatarinaK, saj tudi moji so bili taki na sliki s flešem (so ratali svetlejši kot v resnici). Potem sem pa rajši še eno luč zraven postavila in slikala brez fleša, pa so na sliki skoraj taki, kot v živo!
teddyTeddy, meni so pa tvoji pirhi prav lepi! Svetlejši so pa mogoče zato, ker je slikano s flešem (samo ugibam) ali pa so drugačna jajca. Meni kakšno leto tudi niso prišli tako temni kot letos.
Ja, jaz sem jih delala letos, bom doma poslikala, če želiš. Je zelo enostavno in res zanimivo.
Tehnika...samo izrežeš željene motive iz servieta (samo ena tanka plast mora biti), kupiš še lepilo za servietno tehniko, postaviš motiv na jajce in greš s čopičem, pomočenim v lepilo, čez motiv. To je vse.
Lisicka, po moje bi šlo tudi z beljakom. Lahko poskusiš.
AtinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Škotske mesne kroglice s pivsko omako

Kakijeva nevesta