| zzak1977 je napisal/a: |
Imdb je v slovenščini :( Commis débarrasseur |

Gratinirani svaljki
| zzak1977 je napisal/a: |
Imdb je v slovenščini :( Commis débarrasseur |
@borka; zmeraj manj, se mi zdi. Sem gledal že odličnega z oceno nekaj čez 5 in pa zadnjič film "Red" ki ima oceno 7,1 ki ni vreden niti dveh točk, razen kakšne Malkovicheve grimase sem ter tja...
@proxima; sem iskal že knof ki bi to uredil brez registracije, ma registriral se ne bom, saj se človek vsega hudega navadi.
Commis débarrasseurSrbski film
Črni labod
jaz si tudi danes pogledam black swan.. imam kar pričakovanja od tega filma ;)
www.mojalbum.com/naredilaana@zzak1977: Seveda so odstopanja, v glavnem pa le velja. Tudi zame npr. Kaznilnica odrešitve, ki je sicer čisto ok, prav gotovo ni najboljši film, kar sem jih videla (niti med prvih deset ne bi prišel), čeprav ima na IMDb-ju menda najboljšo oceno izmed vseh...
@bannanna: Ne pričakuj ravno preveč. Črni labod je po mojem mnenju vsekakor vreden ogleda, a smo kaj podobnega že kdaj videli...
borka7Kar tule bom vprašala: pred leti sem v skoraj čisto prazni dvorani gledala film Osmi dan, mislim, da je bil belgijski. Film je zgodba o fantu z Downowim sindromom, ki ga je Gog ustvaril osmi dan.
Meni je bil film zelo všeč, me pa od takrat zanima, ali je bl igralec, ki je odigral glavno vlogo, tj. Goerga, res z Downovim sindromom, saj je imel take oči, le gube na roki nisem videla.
Mene se je ta film zelo dotaknil in ga ne morem pozabiti, v dvorani pa 8 gledalcev, ker sem jih preštela.
Sem se pa spomnila še na dva filma: Življenje je moje ( pravica do evtanazije ) in Življenje z Johnom ( nasilje v družini ), ki ju najbrž ne bom pozabila.
( Očitno imam razpoloženje po ščipu. )![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gratinirani svaljki

Burek z lahko solato