Jaz sem pa ravnokar iz kina in še vedno pod vtisi filma Jej , moli , ljubi. Mislim, da si ga bom šla kar še enkrat ogledat, knjigo sem pa tudi prebrala že 2x. Julia Roberts je svojo vlogo odigrala več kot odlično. Priporočam ogled.
vida70
Jaz sem pa ravnokar iz kina in še vedno pod vtisi filma Jej , moli , ljubi. Mislim, da si ga bom šla kar še enkrat ogledat, knjigo sem pa tudi prebrala že 2x. Julia Roberts je svojo vlogo odigrala več kot odlično. Priporočam ogled.
vida70Včeraj videla Wall Street, Denar nikoli ne spi in je bil več kot odličen. Oliver Stone je itak spoštovanja vreden režiser. Vedno kake vode razburka.
Pred tem sem videla the American s Cloonijem in Izvor (nisem prepričana, kako so ga prevedli v Slovenščino) z Leonardom. Priporočam vse tri.
Uh, spet se ne bo šlo v posteljo tapravi čas!
-smeški ne delajo ![]()
lp
cervusSte gledali Črne brate? Samo - ne pozabimo! Po dolgem času se me je film dotaknil, doma sem blizu rapalske meje, pa pripovedi starih staršev....
NE POZABIMO!!!
peterSi bral Črne brate? Priporočam.
lp
cervusZadnjič izvedela, da so posneli film po knjigi Ljubezen v času kolere s Javier Bardemom v glavni vlogi.![]()
Moram nekje stakniti kopijo, da si ga pogledam.
| elaphus je napisal/a: |
Si bral Črne brate? Priporočam. lp
|
Ne ŠE, imam že na spisku za jutri.
peterKaj pa Ghost writer? Ste gledale?
mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | noemi |
| malo za hec | johana |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Piščančja juha s tortelini

Mehiške taco košarice