| Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
Če se hočete res razjokat, Torki z Morrijem, Jack Lemon v glavni vlogi in en mojih najljubših, Šesti čut z Buce willis-om. Konec je tako žalosten, da moram samo na film pomisliti, pa že jočem ko bi bila tropska nevihta. Konec je takooooo žalosten. |
Film
Včeraj sem videla Slumdog Millionare, indijski film v angleščini, toplo priporočam, pa še nominiran je za 10 oskarjev.
Videla sem 4 M. Knightove filme, Wide awake pa ne. Edini, ki mi je bil še sprejemljiv je bil Unbreakable s Samuel L. Jackson-om. Si ga bom pa verjetno ogledala.
Ravno gledam Avstralijo. Sem že pozabila, kako je Kidman dobra. Recimo v Dogvillih.
katka http://katka-lopatka.moj-album.com/album/5
Zadnji dobri so bili:
- Big Nothing
- Die Welle (resnična zgodba)
- Lakeview Terrace
- Seven Pounds (film za jokanje)
Priporočam The Reader in Revolutionary Road.
Sporočilo je spremenil(a) sara.vidmar dne 19. feb 2009 00:03:55
Oglas
ja vanja, men je tud ta bil vredu film..
bannanna_v_slo ;)
Pravkar že 100-ič gledam Chicago s Catherine-Zeta Jones v glavni vlogi in si veselo prepevam... Na srečo sem sama doma, Pika se je pa skrila...
A ni zakon, Vanja??? Jaz sem včeraj mojemu rekla, da bi imela soundtrack v avtu, zdaj, ko je on zadeolžen za muziko, : )
lidka [sonce]
Marley and me- zeeeelo dober film, za nasmejat in razjokat:)(dobri igralci in zelo luškan kuža) za vse, ki imate doma kosmatinčka in vse ljubitelje psov- ne dvomim v to, da vas bo ganil.
Ne čisto sveži pa vendar zelo lepi filmi:
-P.S. I love you
-Punčka za milijon dolarjev
-Seven pounds (od Will Smitha)
To so filmi, pri katerih sem jst sm na koncu jokala :) Res zelo lepi, priznam pa, da sem taka jokica glede filmov :)
sa_ sha
Sporočilo je spremenil(a) sa_ sha dne 19. feb 2009 09:38:23
Pred nekaj dnevi sem gledala The Curious Case of Benjamin Button, priporočam.
RadaJem
Oglas
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.