Vanilija v stroku

Pozdravljeni od danes nove članice. Prosim vas za pomoč, kje se dobi vanilija v stroku.

Hvala za pomoč.

macica

Jst sem jo kupil pri najboljšem sosedu,od Kotany,tak precej velik zeleno-rumen ovitek Peugeot ima
http://www.zakupywfotelu.pl/galerie/kotanyi-wanilia-w-las Začetnica
Pakirana v vrečki kot ostale začimbe, v vseh večjih trgovinah Mercator, Spar ..., v manjših najbrž ne bo. PISTACIJA

Včasih je v plastičnem tulčku, premera morda slab cm, dolžine približno 20 cm. Vedno pa je nekje tam, kjer so začimbe, pa vanilin sladkorji, pecilni prašek,...

rimljanka - zasebno mnenje
V mercatorju jo imajo, jaz sem jo zadnjič dobila v stekleni epruvetki in ker mi še na misel ni prišlo, da bi bilo steklo, je bila nesreča takoj "pri roki". V vrečki je epruveta na več mestih počila - ni pa razpadla. In ko sem jo hotela odpreti - seveda ker sem zelo pametna, nad posodo s sladkorjem, je epruvetka razpadla in sem imela zelo lepe kristalčke v sladkorju - čudovit kristalen sladkor :((( Pazite, če boste kupovali strok v tej embalaži. LP smrkolina
Res hvala za vse odgovore. Danes grem v hipermarket M v Domžale. Bom videla, če ga dobim. Lp, Macica macica
v tušu je bila decembra najcenejša 1,90, drugod je bila 2,45
Hvala lepa, sem ga dobila v Mercatorju cena 2,45 €. Nikoli ga ne bi opazila brez vaše pomoči. Lp, Macica macica
Smrkolina, tudi meni se je isto zgodilo, le da sem se še pošteno urezala v dlan. Steklo je res izjemno tanko in v taki embalaži, da se po moje razbije že med transportom, če ne paziš. Barbra
Jaz sem vanilijo kupila na Mauriciusu. Mislim, da sem dobila ene 10 strokov za 2,5€. Jelenckova

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti