Pri nas smo ga pa včeraj jedli kot samostojen obrok (kruh po želji), za posladek pa je bil breskov kompot.
rrr
Domači prijatelj z orehi in čokolado
Pri nas smo ga pa včeraj jedli kot samostojen obrok (kruh po želji), za posladek pa je bil breskov kompot.
rrrPri nas še po maminem receptu naredimo krompirjev golaž tako, da kot bazo naredimo golaž (iz mesa), proti koncu dodamo na kose narezan krompir, zalijemo z vročo vodo, po potrebi dodamo sol in počakamo, da se krompir skuha. To je kompleten obrok - enolončnica, h kateremu gre še solata, radič ali kakšna druga zelenjavna priloga.
emily| balonka je napisal/a: |
| Pa kaj ni krompirjev golaž hrana za z žlico jest.Mi ne gre v glavo da se zraven je še solata. balonka |
Ne vem, meni to ni nič čudnega. Mogoče zato, ker imam solato tako zelo rada, da sem jo sposobna jesti še zraven goveje juhe
Brez heca!
Pri nas tudi vedno jemo solato s krompirjevim golažem. Saj se res je z žlico, ampak jaz naredim takega, bolj gostega, tako da gre solatka krasno zraven.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Domači prijatelj z orehi in čokolado

Debeli špageti s poletno zelenjavo