Namig: preberite, ali še boljše, povejte deci Povodnega moža. Jaz sem potem poslušala samo še zahteve: " Daj tisto, vrtinec so vid"li čolnarji."
F r i n a
Široki rezanci z grahovim pestom
Namig: preberite, ali še boljše, povejte deci Povodnega moža. Jaz sem potem poslušala samo še zahteve: " Daj tisto, vrtinec so vid"li čolnarji."
F r i n aProxima, od zdaj naprej bom tudi jaz uporabljala izraz "bazni tabor v Luciji", sem se tam ustavila v nedeljo, ko sem se vračala s smučanja v Dolomitih in me ta vikend ne vleče več. Bo moral moj bazni tabor malo samevati. Moram to nedeljo po dolgem času spet malo na bolšjaka v Ljubljani.
kačaMagnolija in Kača - se vidimo v CD.
Ali je tudi letos 8. februarja brezplačen vstop v vse muzeje in galerije?
Ko sta bila naša otroka še mala, smo to izkoristili vsako leto (no, tudi z vstopnimo smo jih kdaj obiskali) in imata še danes lepe spomine na take male izlete.
CilaNekaj let nazaj sem doživela fantastično vodstvo po Narodnem muzeju, ravno na ta dan, še danes mi zvenijo besede...... Če bi imela takega učitelja zgodovine v šoli, bi mogoče...... no, saj ne bi, mi je moje področje preveč ljubo, ampak.....
Mene bo najbrž pot jutri zanesla v najmanj znano slovensko kartuzijo.....povezano s (skoraj) legendo o ljubezni med plemičem in....... nedovoljeno, nesprejeto, z nesrečnim koncem,......iz časov, ko smo še imeli svoje grofe.
Prepoznate?
Uboga Veronika!
Pol se ti splača pogledat še Fridrihštajn (se opravičujem, pojma nimam, kako se napiše). Divji, porušen, domišljiji pušča prosto pot, lahko pa še kakšnega medveda srečaš, ko pa je zunaj tako prijetno spomladansko.....
LP
P.s. Friedrichstein, hehehe
cervus
Sporočilo je spremenil(a) elaphus dne 07. feb 2008 09:10:25Mi je Jurjev klošter mnogo bližji, bom za začetek šla kar tja. Ja, grob je tam, čisto zares.....
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Široki rezanci z grahovim pestom

Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom