Kaj bi storili, kako bi se odzvali, če bi vam vaš otrok odkrito priznal, da je homoseksualec?
Ali pa bi ga ujeli, ko bi se objemal, poljubljal z osebo istega spola?
šnorca
Kaj bi storili, kako bi se odzvali, če bi vam vaš otrok odkrito priznal, da je homoseksualec?
Ali pa bi ga ujeli, ko bi se objemal, poljubljal z osebo istega spola?
šnorca
Verjetno bodo vsak čas začela padati vprašanja, kot: kaj bi storili, če bi vam vaš otrok priznal, da ste že stara mama (ata)? Kaj bi storili, če bi ga ujeli (hm, s čim, z lasom, z mišelovko, na limanice?), da si s kurjim drekom maže plešo, da bi mu začeli rasti kodrasti lasje (to je namreč stara vraža). Kako bi pogledali, če bi vam vaš otrok priznal, da je pravkar doktoriral na Harvardu? Kaj bi storili, če bi vam otrok zaupal, da ima tesne stike z Nezemljani?
Res ne vem več, ali je to še kulinarični forum (da se razumemo, tudi nekulinarične teme so mi dobrodošle) ali forum za zbujanje nestrpnosti? Če nas že ena piškava Ema "08 požene v skrajno nestrpne vode, potem se mi zdi, da je tole vprašanje malce tako, da bi špiknilo. Imam prav ali se motim?
LP
P.s. Aja, jaz bi svojega otroka vprašala, če me bo predstavil izvoljenki (ali izvoljencu).
cervusKaj bi naredila? Povabila bi oba ali obe na kosilo, pa še kakšno fajn tortico bi spekla. Aja pa skupino Langa bi zraven poslušali.![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Grillita s čevapčiči na BBQ in grški način

Pašta s pivom in slanino