Brownie z marelicami
Ne, sploh ne pretiravaš, le bobu si rekla bob. In prav je tako. Mamamia
mamamia| ycrna je napisal/a: |
| a mislite, da gospod toliko zasluži z njegovimi knjigami? Lepo vas prosim! |
No, gospodje se pa res ne obnašajo tako, vsaj tisti, ki jih jaz nazivam s to besedo (torej, leva roka, desni žep, pa čeprav je to v obliki nekega recepta s kul slo, gospodje tudi stojijo za svojimi besedami, ta tukaj pa jih preprosto zbriše ko vidi, da ga je pihnil...).
Pa tudi se mi zdi, da kljukec z vsem svojim spremstvom prav uživa, ko vidi, koliko strani reklame že ima...v smislu: boljša slaba reklama, kot nobena.
Po moje je 7 strani dovolj, opravičila itak ne bo, kajti opravičijo se le gospodje...
OgnjičPa o čem vi to? ![]()
Jade, vzemi si čas in preberi vseh 7 strani. Ne bo ti žal! Mogoče pa v kateri knjigi najdeš svoje lepe torte (res so lepe in vredne objave). Tudi jaz sem šele sedaj opazila ta forum.
dhŠe dobro, da si se vrnil/a z dopusta in nas razsvetlila. Da ne rečem, kakšna sreča, da je tak pameten osebek uletel na kul slo...
Ognjič ![]()
Angelaangela, škoda, da nisi kar na dopustu ostala!
LP
P.s. Ja, nekateri v naši ljubi državici res ne hodijo na dopust. mislim, da jih je (na žalost) iz leta v leto več. Brez skrbi, ne zaradi tegale forumčka. So še drugi, globlji vzroki, bi človek rekel.
P.p.s. in ne piše se..."pa brez da bi pekli...", ampak je pravilno..."pa ne da bi pekli...."
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Brownie z marelicami

Bretonske palačinke