| petkica je napisal/a: |
| Ampak vse, kar je napisala, žal drži |

Tortilje s pivsko omako iz čokolade
| petkica je napisal/a: |
| Ampak vse, kar je napisala, žal drži |
Angelaangela ali kdorkoli že si, skrit za anonimnostjo, ki jo ponuja splet...tvoj stil pisanja je tako neverjetno podoben stilu Delfiina (o čemer je že mamamia povedala vse), da se mi zdi vse skupaj že prav bedno.
LP, V.Morata pa biti tale Delfino in Angelangela duši dvojčici - imata težave z istimi pravopisnimi pravili, imata enak slog pisanja
, jesta celo v istem času enako hrano.
Me pa skrbi, kdo vse bere vsak dan doktorate in diplomske naloge in predvsem, s kakim namenom, če ne obvlada pravopisa. Mogoče dela kliping za kak nov projekt, tuje perje pod svojim imenom.![]()
![]()
![]()
aleluja. Kje pa piše, da ima Frina težave? Ona pa res ne ![]()
| angelaangela je napisal/a: |
| Še eno bi omenila, a veste koliko doktoratov, diplomskih nalog in še veliko cvetk, se danes naredi s pomočjo interneta. Vsak dan jih berem in prelistavam. Pa kaj sploh komentiram, ko bom pa potem lahko pesjanka in še kaj drugega. Si bom poiskala primeren prostor za komentarje. Pa sem rekla, da ne bom več komentirala. angelaangela |
Punce, kaj ko bi nehale pisati v to temo? Vsak dan je prisotna, in saj veste, vsaka reklama je dobra...
In to je voda na delfinov mlin.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
| jasna1 je napisal/a: |
Punce, kaj ko bi nehale pisati v to temo? Vsak dan je prisotna, in saj veste, vsaka reklama je dobra... In to je voda na delfinov mlin.
|
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tortilje s pivsko omako iz čokolade

Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)