Evitine Jakobove pokrovače
Spoštovani Delfino,
Strinjam se z vami, da slovenska dediščina (v njo spadajo tudi stare kuharice) ne sme iti v pozabo. Vsa čast, če jo boste ohranili.
Niste razumeli, kaj vam želim povedati, oz. kar konkretno vam bom zastavila vprašanje: Ali je kateri od receptov, ki so objavljeni tukaj na Kulinarični Sloveniji prepisan v vašo knjigo Po božiču diši? Samo to me zanima, saj je marsikatera članica Kulinarike to opazila.
In seveda, meni niste nič ukradli, tudi vaše knjige nisem kupila, pa ne zato, ker me ne bi zanimala ali, ker ne bi bila dovolj kakovostna za me, ampak samo zato, ker je ne potrebujem - zato, ker imam druge vire informacij za recepte, ki jih uporabljam in ker od kuharskih knjig uporabljam najraje knjigo G. Ivačiča.
Vso srečo!
P.S. Na forumih nikoli ne uporabljam sovražnega tona. In nikoli nisem trdila, da sem najboljša in, če boste pregledali forum, boste ugotovili, da sem že marskdaj marsikoga prosila za nasvet tistih, ki imajo več izkušenj in znanja na različnih področjih. Zato sem vam pa tudi že zgoraj rekla, da bo sigurno vsak vaš nasvet dobrodošel, brez skrbi. Samo, da razčistimo tole manjšo nejasnost okrog prepisov, pa bo...
Jaz sem vedno za to, da je pravično.
Sporočilo je spremenil(a) silva dne 25. jul 2008 16:08:13No, no angela², umiri konje...
G. Delfino, no, povejte mi... Ženska sem, pa radovedna, res me zanima, no...
Angelaangela,
dobrodošla na kulinariki!
Lepo, da si prišla ravno danes in prav v to temo! Slučajno, a ne.
Mamamia se je pametno umaknila, jaz sem se v prste grizla, pa ni pomagalo, kar tipkajo in tipkajo... Vem samo to, da če bi jaz bila Jernej, bi tole zbrisala od prve do zadnje črke!
jasnaMislim, da si vsak lahko ustvari svoje mnenje iz zapisanega in povedanega. Kaj bi brisal... ![]()
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeJernej, ne zbrisat, prosim![]()
Se že cel dan
ob prebiranju te rubrike. Nekdo je nov na forumu in nas ne pozna prav dobro. Bom še jaz malo "zagrizla". KUHARČKI IN KUHARCE NA KULINARIKI SMO (večinoma) AMATERJI in ravno v tem je čar vsega, kar tu gor počnemo. Znamo pa za nasvet povprašati tudi kakega mojstra, če pa njegov nasvet upoštevamo ali ne, je na nas. Sama se obrnem direktno na mojstra Goljata, priznam, kriva. Ampak pri njem imam vedno občutek, da me ceni in me ne ponižuje, tak občutek sem pa dobil a tule zdajle, ne mene direktno, ampak kot članico kulinarike. Nekdo hoče z nami pometati in nam soliti pamet. Rekla bom samo še NE, HVALA, TAKIH PA NE MARAM. In če mi slučajno dotična knjiga pride pred oči, je nimam namena vzeti v roke. Zakaj pa, ko pa imam tukaj malo morje možnosti in prijateljev AMATERSKIH KUHARJEV, na katere se lahko vedno obrnem, ko mi zaškripa.
PS Podpišem pa se tudi pod vsak mamamijin post v tej rubriki.
Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Evitine Jakobove pokrovače

Pekoča paradižnikova juha