Pozdravljeni
Počasi se pripravljamo na zimske počitnice. Zanima me, če imate idejo kaj kuhati na smučanju. Ne pozabite malo prostora, skromna kuhinja in pripomočki, malo časa za preživet med lonci, čim več od doma,...in še kaj.
lp
pimpa
Pozdravljeni
Počasi se pripravljamo na zimske počitnice. Zanima me, če imate idejo kaj kuhati na smučanju. Ne pozabite malo prostora, skromna kuhinja in pripomočki, malo časa za preživet med lonci, čim več od doma,...in še kaj.
lp
pimpa
Mi si na smučariji vedno kuhamo sami. V poštev pridejo na hitro pripravljene jedi. No, prvi dan in potem še enkrat vmes zvečer skuham govejo juho, precedim in dam v hladilnik. Naš otrok (in tudi če je še kaki zraven) najraje je juho in to moram imeti vedno pri roki. Doma pripravim ribano kašo in rezance.
Za nas pa ne kompliciram kaj dosti. En dan špagete, en dan makaroniflajš, en dan ribe, en dan čevapčiče, en dan šmorn, pa kake tortilje, in teden je skoraj naokoli. Meso povečini nesemo s seboj, vsak nekaj. Solata paradajzova ali rdeča pesa.
Pri nas imamo domeno, da grejo dopoldne na smučarijo moški, ženske pa z otroki na sankanje in malo na smučke (otroci so še mičkeni), ob enih pol 12.h gremo noter in pripravimo kosilo, do pol 13.h pridejo moški, se najemo, potem pa ženske na smučarijo, moški pa pospravijo in rihtajo otroke popoldne. Ali pa dop-pop dejavnosti kombiniramo po parih. Kakor kdaj. Tako nam je ta kuharija res mimogrede, pa še prišparamo na tak način kar dosti (tudi pri smučarskih kartah).
AnjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hačapuri - gruzijski kruh

Rižek z lososom