1. apr 2009 8:29
Ali bi se pohan sir tudi dalo speči v pečici ,kot je opisala Kruci?
1. apr 2009 8:29
Ali bi se pohan sir tudi dalo speči v pečici ,kot je opisala Kruci?
1. apr 2009 9:19
Jaz vedno v jace dodam malo mleka, v drobtine pa včasih:
Zmleta bučnična semena,lanena,sezamova semena ali parmezan ali pa zrobljen koruzni korn flakes.
Največ pohval je do sedaj dobil piščančji fili paniran v mešanici dobtin30°%, korn flakes60% in 10% parmezana.
Zdrobljena bučna semena se dobijo v (uh, ne vem če se lahko omenjajo trgovine) pač ve enem od teh tujih diskontov, ki izgleda kakor skladišče.
simond
Sporočilo je spremenil(a) simond dne 01. apr 2009 09:19:43
Sporočilo je spremenil(a) simond dne 01. apr 2009 09:20:11
1. apr 2009 17:01
Jaz vso pohanje delam v pečici na peki papirju brez maščobe. Sicer nisem nek frik, ki gleda na zdravo prehrano, ampak taki pohanci imajo veliko prednosti. - po okusu mi niso prav nič slabši - po stanovanju mi čisto nič ne smrdi - definitivno so bolj zdravi - z njimi je manj dela. Naložiš v pekač in počakaš, da so pečeni. - prišparaš na olju :) sonic
1. apr 2009 17:12
Sonic, a si sir tudi že probala?
3. apr 2009 6:44
Ne, sira še nisem probal, ampak mislim, da nebi smelo biti nič drugače. Probal sem že z marelami, bučami, perutničkami in raznimi zrezki. sonic
24. feb 2011 10:37
Da ne odpiram nove teme...je že kdo pekel paniranega zamrznjenega osliča v pečici? Kako bi to izvedla, ga prej odtajam? beli
24. feb 2011 11:00
Osliča sicer ne, pač pa tiste panirane ribje palčke. Nič odmrznjene, direktno iz zamrzovalnika na peki papir in v pečico, na 200 stopinj sem pustila kakih 20 minut, ne spomnim se več natančno. Sicer bi pa moralo na ovitku pisat, kako vse se lahko pripravi.
Gre pa tudi v mikrovalovni.
Mamamia
mamamia
26. jun 2014 21:07
Uf, vse sem že delala, pokrivala, stiskala, sezam dala, mleko med jajce,vroče olje... ampak meni se še vedno pohanje kar nekako "napihne". Očitno imam nesrečno roko. K sreči to ne delam dostikrat, da se bolj poredko jezim.
Je vseeno sočno in dobro, ampak mene moti to nagubanje na zrezku!
BABI 2+2
27. jun 2014 8:34
Draga babi, ampak panada na dunajcu se mora nagubati in napihniti, "suflirati"! Poglej si npr. Wiener Schnitzel v Wikipediji, pa tudi na raznih avstrijsko/nemških kuharskih tekmovanjih sodnik vedno pohvali tak dunajski zrezek.
teta torta
27. jun 2014 9:19
Meni se tudi zdi, da mora bit dunajc napihnjen. Kaj pa bi bilo narobe s tem? Važno, da je dober :)
LopatkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sladki greh
Lazanja z bolonjsko omako