Na TV sem zasledila reklamo za parni čistilec H20. Ali ima kdo izkušnje s tem čistilcem?
Za vsako vaše mnenje glede parnega čistilca H20, vam bom zelo hvaležna.
EVA2007
Na TV sem zasledila reklamo za parni čistilec H20. Ali ima kdo izkušnje s tem čistilcem?
Za vsako vaše mnenje glede parnega čistilca H20, vam bom zelo hvaležna.
EVA2007
Tudi pri nas ga imamo. Meni je všeč, ampak imamo povsod talno gretje, tako da se takoj posuši. Pri mami pa ni talnega gretja in se suši malo dlje. Tepih je mama dobro očistila, vendar ga je morala večkrat, da se sedaj pozna, da je kot nov. Tudi trdovratno umazanijo na ploščicah je postopoma para spravila stran.
Boma pa tako rekla: malo denarja, malo muzike. Dražji parni čistilci so sigurno boljši. Tega bom verjetno dala mami, sama pa se odločam za nakup kakšnega boljšega, močnejšega. Sem pa s tem zadovoljna.
| toppy je napisal/a: |
| Mene pa zanima ali ima kdo doma ECO JUNIOR in kako se ta nesramno draga stvar obnese? toppy |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Domači sladoled za vroče poletje

Grillita s čevapčiči na BBQ in grški način