Zeljne krpice
Naša babi pa je s parnim čistilcem H2O zelo zadovolna. Z njim čisti laminat. Bistvo vsega pa naj bi bilo to, da zelo hitro pomivaš- zelo hitri potegi in ti tako tudi ne pušča veliko vode na tleh. Sama še nisem poskusila. Pri njej pa so tla zelo lepo počiščena.
marelicaMoje skromno mnenje glede te čudežne metle: imamo jo v Lj in kupili smo jo še mami, pa moram za obe reči, da se baterija takoj sprazni... Skratka, spet pometamo z navadno, ta čudežno pa ima Nejc za igračo.
Loni Makaroni| toppy je napisal/a: |
| Mene pa zanima ali ima kdo doma ECO JUNIOR in kako se ta nesramno draga stvar obnese?toppy |
Imam Eco Junor ccar 10 let, z likalnikom, vendar brez likalne mize. Sem ga zelo malo uporabljala(mogoče 1x na leto) in je kot nov. Za blokovsko stanovanje se mi zdi preveč "štorast". Skratka, mene ni navdušil. Je pa bil za tiste čase kar drag- mislim da 240.000,00 - glede na to, da ga ne uporabljam.
Tanja
Sporočilo je spremenil(a) Tanja05 dne 03. feb 2008 20:15:03Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zeljne krpice

Pekoča paradižnikova juha