Vitlof s sirom
| lucka52 je napisal/a: |
| Ker smo ze pri krofih-imam eno vprasanje,ki ne spada v to temo, me pa firbec matra: par let nazaj sem eno druzbo peljala na Trojanske krofe - se prej pa sem se na moc hvalila, kako da so dobri...potem pa groza-so bili mastni,brez okusa, ni mi prijetno to pisat, ampak bi res rada vedela,ali je bil slucaj, ali pa res niti priblizno niso vec to, kar so bili! Ja Katka, pa s tisto kremo, ki jo imas pri"Goljatovem tiramisuju" so zelo dobri-preverjeno.Sem sla malo s tira-pardon!,pa lp. lucka |
No pa da še jaz po toliko letih odgovorim.. meni so bili tudi zelo mastni in brezokusni z možem pa sva bila tam pred enim mesecem in kljub slabemu občutku sva jih nekaj kupila....bili smo razočarani ( spet ) in tudi sinu so bili zanič tako da smo preostale mogli vržti ker jih nihče ni hotel. Jaz jih tam ne kupim več
batles1Trojanski krofi so bili nekaj let nazaj res skoraj neprebavljivi, zdaj pa so spet taki, kot se šika.
Lp
cervusAmpak meni pa vanilijeva krema s krofi prav nič ne gre skupaj. Kot tudi vanilijeva krema z jabolčnim zavitkom, kar počno v Avstriji in Nemčiji. Je pa še bolje vsako posebej - na Trojane po krof, vanilijevo kremo pa v princeske recimo.
SonjaLimnol, ko sem jaz jedla študel v Avstriji, je bil z vanilijevo omako in ne kremo.
http://static.chefkoch-cdn.de/ck.de/rezepte/155/1550
Zame morajo biti krofi polnjeni z marelično marmelado. Trojanski so bili, ko sem jih na zadnje jedla, čisto preveč polnjeni in sem jo vsaj za dve žlici pustila na krožniku.
O, preveč marmelade v krofih pa ne obstaja ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Vitlof s sirom

Caprese solata s popečenimi svaljki