Pred kratkim mi je prijatelj iz Kitajske prinesel "papir" iz alg,namenjen za suši.Zanima me,ali ima kdo mogoče kak neposlovenjen recept za suši.
hvala za odgovor.
hamza
Pred kratkim mi je prijatelj iz Kitajske prinesel "papir" iz alg,namenjen za suši.Zanima me,ali ima kdo mogoče kak neposlovenjen recept za suši.
hvala za odgovor.
hamza
Imam recept iz japonske kuharske knjige.
Potrebuješ pa primeren riž, je prav določena vrsta za sushi, pa rižev kis za osnovo, potem pa ostalo, kar boš pač dal za sushi.
Mamamia
mamamia
Ne vem, če gostje sodelujejo prav pri pripravi sušija - razen, če zrežejo zelenjavo in vsak rola svojo algo.
Ker da bi vsak sam kuhal svojo porcijo riža --- ne vem, če ravno znese. Pa tudi pult mora biti kar širok, da gostje stojijo drug ob drugem in nalagajo riž na alge, te potem na 20 krat 45 cm široko bambusovo podlago in potem zvijajo vsak svojo rolo...
Komplete za sushi pridajajo tudi v Tušu, ampak po moje gre za kakšno drugo japonsko jed, pri pripravi katere sodelujejo tudi gostje. Sama namreč sushi kar pogosto delam, pa da bi mi še kdo pomagal pri tej packariji...
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Najbolj enostavni piškoti s črto

Polnozrnati metuljčki z zelenjavnim ragujem