Škotske mesne kroglice s pivsko omako
Ne morem verjeti, ko prebiram, da so nekateri tako "nestrpni" in se zaradi različnih mnenj obračajo na člane Kulinarike z zasebnimni sporočili ter jih žalijo. Pa saj ima vsak pravico do svojega mnenja in kaj bi bilo če bi bili vsi enaki ter enako misleči. Katastrofa. Sama lahko povem, da sem vsak dan na Kulinariki, včasih kaj napišem, včasih kaj pošljem vendar predvsem pa jo uporabljam za izboljšanje mojih kuharskih znanj. Lani mi je umrla mama in kar naenkrat sem se znašla sama med lonci. In če ne bi bilo takrat te Kulinarike, vas, ki ste mi tudi stali z lepimi besedami ob strani, najbrž ne bi danes tako pozitivno gledala v svet. In vsem sem hvaležna tudi naši moderatorki.
Ne razumem pa ljudi, ki se ves čas vtikajo v druge, čeprav dobro vem, da je takih okrog nas kar veliko in jih sploh ne zanima njihovo življenje temveč samo življenje ljudi okrog njih in "opravljanje" ter kritiziranje teh jim samo to daje smisel življenja. Res take pa pomilujem, vendar kaj hočemo, tudi takšni morajo živeti.
Hvala Jerneju, Rimljanki, hvala vsem, da pomagate ustvarjati Kulinariko. Brez nje bi bilo veliko neukusnih jedi.
SILVA Sporočilo je spremenil(a) tisdno dne 18. jan 2008 13:17:28Ko sem včeraj prebrala Frinin blog sem bila v trenutku vsa mokra...prebrala sem z odprtimi usti![]()
.
Priznam, da uživam ob branju Frininih blogov.
lp
Anamarija Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 18. jan 2008 14:13:36| tumpika je napisal/a: |
| Čik pauza!
tumpika |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Škotske mesne kroglice s pivsko omako

Pistacijevi cmoki s kadaifom in čokolado