Živjo, kaj mislite, da bi se lahko "atomček" pripravil prejšnji dan, drug dan pa ga samo še spečem? Namreč bom mela stisko s časom ... ob 4,00 zjutri pa tudi ne mislim ustat. Hvala ...
maserka
Živjo, kaj mislite, da bi se lahko "atomček" pripravil prejšnji dan, drug dan pa ga samo še spečem? Namreč bom mela stisko s časom ... ob 4,00 zjutri pa tudi ne mislim ustat. Hvala ...
maserka
Zdravo,
da ne odpiram nove teme bom kar tukaj vprašala. Na siolovi strani sem videla recept in slikico za makov retaš. Vse, ki ste retaš že delale prosim za nasvet, ker na kulinariki so vsi s pecilnim praškom, ta pa je s kvasom. Moti me predvsem količina kvasa, ki je navedena. Tukaj je recept:
http://siol.net/trendi/kulinarika/2008/01/uzi
Kaj mislite, koliko bi moralo biti kvasa? 12g?
Rebeka
Bisagolf:
- Na vrhu daš suho mešanico
- Lahko daš samo peki papir
- Ponoviš tolikokrat, za kolikokrat imaš sestavine
- Samo češnje so v redu, preverjeno
- Previsoko/prenizko? Kakor za koga...Pri pecivu na suho piše 30x25 cm, par cm gor/dol tudi ne bo povzročilo katastrofe!
- koščki moke ne ostanejo, saj je zadeva prelita...
- meni se še ni zažgalo, sem ga pa vedno pokril s peki papirjem
peterKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Začinjene polnjene paprike s feta sirom

Gnetemo, pečemo in jih že jemo