Kriza z vegi prehrano v gostinstvu
Ne, seveda ni nihče trdil, da so vegetarijanci lenobe. Tudi jaz ne trdim tega. Ne provocirat.![]()
Je videt da imajo vegetarjanci na tem forumu dobre živce in se ne pustijo provocitrat. Mogoče zato ker ne jejo mesa ?![]()
banana130
Sporočilo je spremenil(a) banana130 dne 18.nov 2010 12:30Ne zapnejo se vsi mesojedci z rastlinojedci (čeprav v naravi po moje mesojedci rastlinojedce kar pridno popapajo), sem pa, in to ne enkrat, že doživela, da mi je vegi vrgel tisto "morilko živali" v obraz. Ampak to je bilo davno nazaj, zdaj so tudi vegetarijanci že bistveno bolj tolerantni.
Tako da je kar 1 : 1 ![]()
japaja
| happiness je napisal/a: |
| In pravzaprav ne vem, kaj počnejo tisti, ki se jih vegi prehrana ne tiče, v tej temi. |
Jaz pa vem, natanko to, kar počneš ti. Izražajo svoja mnenja, z enako pravico kot ti svojega.
Hehe, Happiness, ne vem, če bo to, da greš v temo o pečeni piški itd. ravno najboljš... ?
Seveda pa lahko greš v temo o pečeni piški in o nedobrem mesu. Menda velja svoboda izražanja tukaj na Kulinariki, a ne?
(edin posledice sebi pripiši KVAK
)
hapiness, prav nobene nestrpnosti ni pokazal nihče od očitnih vsejedcev tule, vsaj v času, ko se ti oglašaš, ne.
Ti pa kar napiši svoj zapis tam, kjer predlagaš, če ne boš žaljiva, seveda.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Hempy polenta

Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto