Črna magija
| zuzek je napisal/a: |
| pa kaj je tako strašnega?...je kdo res videl na lastne oči, da je to takoooo strašno in deluje? zuzek |
| vanjatajnsek je napisal/a: |
| Sem se spomnila enega simpl primera: Kolikor toliko dober reikist je sposoben poslati dobro energijo v trenutku, stotine kilometrov daleč in narediti nekomu t.i. daljinsko terapijo - pa ne mi rečit, da to ni mogoče, ker je! lp, vanjatajnsek |
| frina je napisal/a: |
U, Pred nekaj dnevi sem brala strašno napoved za leto 2011, ko naj bi preživela samo 1/3 človeštva. Zdaj pa ne vem, naj kupim nov avto, ali rabljenega. F r i n a |
Skratka človeška domišlija in žal tudi neumnost ne pozna meja
Saj sem vedala, na Včlada se človek res lahko zanese. Da enkrat izpustimo Vendy in ežoja, ki sta tako posebna črna bisera (ko smo že pri črni magiji...) Mamamia
mamamiareaktivirala? Vročina je jenjala, sem še brez glasu (bolj kot včeraj, ko sva modrovali o karamelu), ampak med nujnim oglašanjem mojim v službi hitro pogledam še na kul slo, da si razpoloženje pripravim....
Mimogrede, obožujem črne bisere...Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem

Svaljki s čemaževim pestom