Jugoslovenka
| Reca je napisal/a: |
| Anja27 oprost, ampak če ženska (katerakoli) v odnosu z moškim počne nekaj kar ji ni všeč samo zato da bi zadovoljila njegovo potrebo po užitku, se mi zdi (oprosti izrazu) kura. In to milo rečeno. Jaz spolnost dojemam kot užitek obeh partnerjev. Tudi za vse kar se med partnerjema dogaja je njuna stvar. Če imata težave naj po predhodnem dogovoru poiščeta strokovnjaka, ne pa da razlagata po dolgem in počez vsem. |
Reca, se popolnoma strinjam z vsem kar si napisala. Kar sem želela povedati v svojem postu, je bilo nekaj drugega. Preberi še enkrat. Mogoče sem se nejasno izrazila. Ali pa si ti na hitro prebrala in si napačno razumela. LP
AnjaNikoli nikjer ne moremo pričakovati, da bi bili vsi enakega mnenja. Dokler so odgovori na kulturnem nivoju, ni razloga za ukrepanje.
Pravzaprav je tako, da bi nas moralo skrbeti ravno to, da bi bili vsi enakega mnenja. To bi lahko pomenilo samo,da ne bi mislili s svojo glavo, da bi nam mnenje nekdo predpisal, ukazal,.... Nam to ne zveni nekako znano?
Sneguljčica, premisli še enkrat, si res prepričana, naj se tema zaklene? Ali bi morda marsikatera mama in še posebej bodoča mama (no, tudi očki, babice, dedki, tete,......niso izključeni) tu prebrala različne poglede, si iz tega ustvarila svoje mnenje.
Delim mnenje matilde, karmine, sovice, dage,.........
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jugoslovenka

Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči