| jankica je napisal/a: |
| * S fantom že leto dni sexava, pijem kontracepcijske. Pred mescem dni sem na faksu spoznala tipa s katerim sem tudi v intimnih odnosih. Moje vprašanje je "ali moram vzeti še eno tableto; eno za fanta eno za kolego s faksa"?? * Opazila sem, da je na reklamah za vložke vedno neka modra tekočina. Moja je rdeča. Ali sem normalna?? jankica |
Problem s hčerko
To, da se otrok raziskuje je normalno. Da se samozadovoljuje do vrhunca, je tudi normalno!!! Sicer se ne vsi, ampak 4 letnice so tega zmožne... (ko je ena rekla, da otrok itak nima pojma zua kaj se gre... mogoče res ne, ampak ve, kaj mu prija... in kako mu prija...).
Otroka v takšni starosti se v takšnem primeru samo lepo počasi usmerja, da tega ne počne pred ostalimi ljudmi. Počasi, z občutkom to delajo mame. Ker otrok potem dojame, da to dela sam s sabo. In to ni neka potlačena zadeva, pač pa se otrok zave, da ne more delati vsega povsod, ko mu pade na misel. In to bo otrok počel potem do... mislim, da to ni zgolj faza, starejši otroci to znajo skrivat. (pa če si mame še tako zatiskate oči!!!). In nekateri to počnejo, dokler si ne najdejo pravega spolnega partnerja. In s tem ni nič narobe!!!
Jaz se s svojim otrokom pogovarjam o vsem, kar ga zanima. In pogovarjamo se ogromno. In tudi na takšne pripetljaje sem pripravljena... ![]()
Sploh pa se takšne zadeve rešujejo doma, ni naloga vzgojiteljice, ga bo govorila otroku, kaj sme in kaj ne med ostalimi... (seveda se jo vpraša za nasvet, samo ja lahko tudi tako rigidna in bo rekla kaj napačnega...).
Prvo je zadeva na starših...
lidka
| tisdno je napisal/a: |
| Naj še povem, da se tale moja sestrična po 20 letih še vedno drži mame doma in nima nobenega fanta pa je že prekoračila 40. leta. Tudi njen karakter je prav grozen in povem vam, da je tega kriva samo vzgoja, ki je prišla z mamine strani. In punca sploh ne ve kaj je življenje. Si to želite? SILVA |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.