Pozdravljeni. Za božično darilo sem prejela palični mešalnik in ker nisem ravno ekspert za kuhanje, vas prosim za kakršen koli recept, kaj vse lahko delam z njim. Že vnaprej sem vam hvaležna.
Lep pozdrav!
sunshiney
Pozdravljeni. Za božično darilo sem prejela palični mešalnik in ker nisem ravno ekspert za kuhanje, vas prosim za kakršen koli recept, kaj vse lahko delam z njim. Že vnaprej sem vam hvaležna.
Lep pozdrav!
sunshiney
Jaz ga uporabljam samo za pasiranje sadja za marmelado.
No, po mojem palični mešalnik ni ravno mišljen kot pripomoček za pripravljanje določene jedi (razen majoneze, za pripravo katere pridejo ob paličnem mešalniku obsežna navodila), ampak bolj kot vsesplošen pripomoček v kuhinji za v glavnem pasiranje česarkoli (od jetrc za knedle npr., jabolk, juh, omak, sokov), pa tudi za mešanje testa za palačinke ga uporabljam, za "mletje" oreščkov (če že nimaš posebnega mlinčka). Zelo priročen. Mali in hitro ga opereš.
Jaz si življenja brez paličnega mešalnika v kuhinji v glavnem ne znam predstavljati.
AnjaTudi jaz ne znam brez njega. pasiram pa tudi kar v loncu na štedilniku, medtem ko se kuha (recimo bučke, paradižnik, fižol...), sem enkrat videla na TV, pa se mi tako fajn zdi...Dober je tudi za frape, recimo bananin z jogurtom ali pa jagodni, pomarančni, potem pa navrhu potreseš s kokosom in mletimi orehi...njami.
Seveda pa je sekljalnik tudi priročen za take stvari, kot ste že pisale.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bruschette s paradižnikom in kumarami

Hot dog v listnatem testu