Lečin curry s kruhovimi cmoki
Starši vzgajamo, šola nas uči, mediji pa z temi anoreksičnimi modeli hočejo to pokvariti.
Če pa v prvi vrsti odpovedo starši, ki nimajo časa, potem se vse podre. Sami časopisi v eni normalni reviji tega ne morejo narediti v normalni družini.
sem sama imela najstnike, ki so bili potrebni "hujšanja", ampak v njihovih glavah. Pa smo se lepo vsedli, se pogovorili, kje je problem, potem pa ga poskusili rešiti. Najhujše je, če otroka staši naderejo, češ, kaj boš pa ti hujšal in ga s tem odpravijo. Jaz sem se strinjala z mojima, ja seveda je potrebno shujšati( pa ni bilo) ampak na pravi način, da ne odpovejo organi, slabokrvnost in še kaj. Pa smo sestavili jedilnik, se ga držali, otroka sta pomagala pripraviti obroke itd....Po 1.mesecu, sta ugotovila, da je tega dosti in začela normalno jesti. Otroke moramo tudi spodbujati, ne samo kregati in jim zapovedovati.
Moja sta zdaj normalna mladostnika brez prehranskih motenj, sta pa oba postala športnika, kar je tudi dobro.
KyaraZara-Marisa, pa si prebrala VSE zapise od prvega naprej? Prošnja se je nanašala na to, da bo DEBATA o tem ALI so ALI niso mediji krivi. In avtor teme je prosil za naša mnenja, da bi si razširil obzorje in pripravil strategijo.
Debata pače teče tako, da ena stran argumentira ZA, druga pa PROTI trditev (ne glede na to, kakšno je osebno mnenje debaterjev).
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lečin curry s kruhovimi cmoki

Hummus namaz